Viti i Fletores Zyrtare:1990 | 1991 | 1992 | 1993 | 1994 | 1995 | 1996 | 1997 | 1998 | 1999 | 2000
Nr.Fletores Zyrtare:
Aktet e Fletores Zyrtare - Nr.21, viti 1997
    Me objekt:Shfuqizimi si antikushtetues tė vendimit nr. 186, datė 13.02.1996 tė Gjykatės sė Kasacionit.   
  Vendim i GJK, Nr.54, Dt.Aktit:21.11.1997, Dt.Miratimit:21.11.1997, Flet.Zyrtare Nr.21, Faqe:515    Përmbajtja ( HTML  - DOC )
 
    Me objekt shfuqizimin si antikushtetues tė Ligjit nr. 8180, datė 23.12.1996, qė bėn fjalė respektivisht "Pėr njė ndryshim nė Kodin e Proēedurės Penale dhe nė Kodin e Proēedurės Civile.   
  Vendim i GJK, Nr.55, Dt.Aktit:21.11.1997, Dt.Miratimit:21.11.1997, Flet.Zyrtare Nr.21, Faqe:517    Përmbajtja ( HTML  - DOC )
 
    Me objekt : Kushtetutshmėria e nenit 2 tė Ligjit nr. 8257, datė 19.11.1997 "Pėr njė plotėsim nė Ligjin nr. 7561, datė 29.04.1992 "Pėr disa ndryshime dhe plotėsime nė Ligjin nr. 7491, datė 29.04.1991 "Pėr dispozitat kryesore kushtetuse."   
  Vendim i GJK, Nr.57, Dt.Aktit:05.12.1997, Dt.Miratimit:05.12.1997, Flet.Zyrtare Nr.21, Faqe:520    Përmbajtja ( HTML  - DOC )
 
    Me objekt: Shfuqizimin si antikushtetues tė nenit 43 tė Ligjit nr. 8175, datė 23.12.1996, "Pėr Kodin Penal tė Republikės sė Shqipėrisė."   
  Vendim i GJK, Nr.58, Dt.Aktit:05.12.1997, Dt.Miratimit:05.12.1997, Flet.Zyrtare Nr.21, Faqe:525    Përmbajtja ( HTML  - DOC )
 
    Me objekt: Shfuqizimi i Vendimit datė 31.08.1997 tė Komisionit tė Zgjedhjeve tė Zonės nr. 4.   
  Vendim i GJK, Nr.59, Dt.Aktit:16.12.1997, Dt.Miratimit:16.12.1997, Flet.Zyrtare Nr.21, Faqe:528    Përmbajtja ( HTML  - DOC )
 
© 2017 INTECH+ sh.p.k. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.