Viti i Fletores Zyrtare:1990 | 1991 | 1992 | 1993 | 1994 | 1995 | 1996 | 1997 | 1998 | 1999 | 2000
Nr.Fletores Zyrtare:
Aktet e Fletores Zyrtare - Nr.9, viti 1990
    Pėr krijimin e organizatave e shoqatave politike.   
  Dekret, Nr.7442, Dt.Aktit:17.12.1990, Dt.Miratimit:17.12.1990, Flet.Zyrtare Nr.9, Faqe:313    Përmbajtja ( HTML  )
 
    Pėr kontroll-revizionin ekonomiko-financiar.   
  Urdhėresė, Nr.9, Dt.Aktit:16.11.1990, Dt.Miratimit:16.11.1990, Flet.Zyrtare Nr.9, Faqe:317    Përmbajtja ( HTML  )
 
    Pėr blerjen dhe kryerjen e shėrbimeve jashtė sektorit shtetėror.   
  Vendim i KM, Nr.400, Dt.Aktit:17.11.1990, Dt.Miratimit:17.11.1990, Flet.Zyrtare Nr.9, Faqe:324    Përmbajtja ( HTML  )
 
© 2017 INTECH+ sh.p.k. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.