Viti i Fletores Zyrtare: 2001 | 2002 | 2003 | 2004 | 2005 | 2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020
Nr.Fletores Zyrtare:
Aktet e Fletores Zyrtare - Nr.166, viti 2020
    Pėr miratimin e procedurės dhe tė kritereve pėr emėrimin e administratorit tė pėrkohshėm, i cili do tė jetė pėrgjegjės pėr administrimin e pėrkohshėm tė shoqėrisė ndaj sė cilės ėshtė vendosur detyrimi i shėrbimit publik, tė cilės i ėshtė hequr licenca   
  Vendim i KM, Nr.702, Dt.Aktit:09.09.2020, Dt.Miratimit:09.09.2020, Flet.Zyrtare Nr.166, Faqe:12005    Përmbajtja ( HTML  )
 
© 2020 INTECH+ sh.p.k. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.