Viti i Fletores Zyrtare: 2000 | 2001 | 2002 | 2003 | 2004 | 2005 | 2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019
Nr.Fletores Zyrtare:
Aktet e Fletores Zyrtare - Nr.13, viti 2019
    Pėr miratimin e Strategjisė pėr Kontrollin e Armėve tė Vogla, tė Lehta, Municioneve dhe Eksplozivėve 2019–2024 dhe tė Planit tė Veprimit 2019–2021   
  Vendim i KM, Nr.50, Dt.Aktit:06.02.2019, Dt.Miratimit:06.02.2019, Flet.Zyrtare Nr.13, Faqe:317    Përmbajtja ( HTML  - DOC )
 
© 2017 INTECH+ sh.p.k. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.