Viti i Fletores Zyrtare: 2002 | 2003 | 2004 | 2005 | 2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021
Nr.Fletores Zyrtare:
Aktet e Fletores Zyrtare - Nr.204, viti 2019
    Pėr procedurat dhe modelin e vlerėsimit tė riskut pėr rastet e dhunės nė familje   
  Udhėzim, Nr.866, Dt.Aktit:20.12.2018, Dt.Miratimit:20.12.2018, Flet.Zyrtare Nr.204, Faqe:15587    Përmbajtja ( HTML  - DOC )
 
    Pėr procedurat dhe modelin e urdhrit pėr masat paraprake tė mbrojtjes sė menjėhershme   
  Udhėzim, Nr.912, Dt.Aktit:27.12.2018, Dt.Miratimit:27.12.2018, Flet.Zyrtare Nr.204, Faqe:15593    Përmbajtja ( HTML  - DOC )
 
    Pėr disa shtesa dhe ndryshime nė vendimin e Komisionit Kombėtar Rregullator, nr. 43, datė 23.9.2016, “Pėr licencimin e sh.a. Ujėsjellės Ura Vajgurore”.   
  Vendim i ERU, Nr.83, Dt.Aktit:17.12.2018, Dt.Miratimit:17.12.2018, Flet.Zyrtare Nr.204, Faqe:15595    Përmbajtja ( HTML  - DOC )
 
© 2020 INTECH+ sh.p.k. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.