Viti i Fletores Zyrtare: 1998 | 1999 | 2000 | 2001 | 2002 | 2003 | 2004 | 2005 | 2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017
Nr.Fletores Zyrtare:
Aktet e Fletores Zyrtare - Nr.277, viti 2017
    “Pėr disa shtesa dhe ndryshime nė udhėzimin nr. 5110, datė 13.10.2015, “Pėr dhėnien me qira dhe mėnyrėn e administrimit tė monumenteve tė kulturės”   
  Udhėzim, Nr.5127, Dt.Aktit:20.10.2016, Dt.Miratimit:20.10.2016, Flet.Zyrtare Nr.277, Faqe:27839    Përmbajtja ( HTML  - DOC )
 
© 2017 INTECH+ sh.p.k. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.