Viti i Fletores Zyrtare: 2001 | 2002 | 2003 | 2004 | 2005 | 2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020
Nr.Fletores Zyrtare:
Aktet e Fletores Zyrtare - Nr.258, viti 2016
    Pėr tarifat e shėrbimit tė kontrollit dhe lėshimin e vėrtetimit teknik pėr subjektet qė kryejnė aktivitet nė fushėn e pėrpunimit, transportimit dhe tregtimit tė naftės dhe nėnprodukteve tė saj   
  Udhėzim, Nr.7455/1, Dt.Aktit:24.12.2015, Dt.Miratimit:24.12.2015, Flet.Zyrtare Nr.258, Faqe:18065    Përmbajtja ( HTML  - DOC )
 
© 2020 INTECH+ sh.p.k. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.