Viti i Fletores Zyrtare: 2001 | 2002 | 2003 | 2004 | 2005 | 2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020
Nr.Fletores Zyrtare:
Aktet e Fletores Zyrtare - Nr.217, viti 2014
    Pėr mėnyrėn e evidentimit dhe shqyrtimit tė kundėrvajtjeve administrative, procedurat qė ndiqen pėr masat administrative plotėsuese, administrimi i gjobave dhe pasqyrat statistikore nė fushėn e qarkullimit rrugor   
  Udhėzim, Nr.687, Dt.Aktit:05.12.2013, Dt.Miratimit:05.12.2013, Flet.Zyrtare Nr.217, Faqe:9411    Përmbajtja ( HTML  - DOC )  Ndryshime
 
© 2020 INTECH+ sh.p.k. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.