Viti i Fletores Zyrtare: 2001 | 2002 | 2003 | 2004 | 2005 | 2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020
Nr.Fletores Zyrtare:
Aktet e Fletores Zyrtare - Nr.191, viti 2013
    Pėr krijimin e fondit tė ekonomisė kreative (artizanati)   
  Vendim i KM, Nr.954, Dt.Aktit:05.09.2012, Dt.Miratimit:05.09.2012, Flet.Zyrtare Nr.191, Faqe:11397    Përmbajtja ( HTML  - DOC )  Ndryshime
 
    Pėr njė ndryshim nė vendimin nr. 538, datė 26.5.2009 tė Kėshillit tė Ministrave “Pėr licencat dhe lejet qė trajtohen nga apo nėpėrmjet Qendrės Kombėtare tė Licencimit (QKL) dhe disa rregullime tė tjera nėnligjore tė pėrbashkėta”, tė ndryshuar   
  Vendim i KM, Nr.956, Dt.Aktit:09.05.2012, Dt.Miratimit:09.05.2012, Flet.Zyrtare Nr.191, Faqe:11399    Përmbajtja ( HTML  - DOC )
 
    Pėr mbetjet nga pajisjet elektrike dhe elektronike   
  Vendim i KM, Nr.957, Dt.Aktit:19.12.2012, Dt.Miratimit:19.12.2012, Flet.Zyrtare Nr.191, Faqe:11415    Përmbajtja ( HTML  - DOC )
 
© 2020 INTECH+ sh.p.k. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.