Viti i Fletores Zyrtare: 2001 | 2002 | 2003 | 2004 | 2005 | 2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020
Nr.Fletores Zyrtare:
Aktet e Fletores Zyrtare - Nr.184, viti 2012
    Pėr autorizimin e shoqėrisė “Kurum Internacional” sh.a., pėr importin e mbetjeve metalike tė hekurit dhe tė ēelikut, pėr qėllime riciklimi   
  Vendim i KM, Nr.929, Dt.Aktit:21.12.2011, Dt.Miratimit:21.12.2011, Flet.Zyrtare Nr.184, Faqe:10253    Përmbajtja ( HTML  )  Ndryshime
 
    Pėr kėrkesat specifike tė higjienės pėr stabilimentet e prodhimit, grumbullimit dhe pėrpunimit tė qumėshtit, dhe produkteve me bazė qumėshti   
  Udhėzim, Nr.5, Dt.Aktit:25.03.2011, Dt.Miratimit:25.03.2011, Flet.Zyrtare Nr.184, Faqe:10254    Përmbajtja ( HTML  - DOC )
 
    Me objekt detyrimin e tė paditurit pėr tė mė liruar sipėrfaqen e truallit prej 80 m2   
  Vendim i GJL, Nr.5, Dt.Aktit:31.05.2011, Dt.Miratimit:31.05.2011, Flet.Zyrtare Nr.184, Faqe:10262    Përmbajtja ( HTML  - DOC )
 
    Pėr pėrcaktimin e tarifės sė aksesit nė rrjetin e shpėrndarjes sė energjisė elektrike pėr periudhėn e tretė rregullatore   
  Vendim i ERE, Nr.147/1, Dt.Aktit:07.12.2011, Dt.Miratimit:07.12.2011, Flet.Zyrtare Nr.184, Faqe:10274    Përmbajtja ( HTML  )
 
    Pėr pėrcaktimin e tarifės sė prodhimit tė energjisė elektrike nga “Hec Bistrica 1, 2” sh.a. pėr periudhėn e tretė rregullatore   
  Vendim i ERE, Nr.152, Dt.Aktit:07.12.2011, Dt.Miratimit:07.12.2011, Flet.Zyrtare Nr.184, Faqe:10275    Përmbajtja ( HTML  )
 
    Pėr pėrcaktimin e tarifės sė prodhimit tė energjisė elektrike nga “Hec Lanabregas” sh.a. pėr periudhėn e tretė rregullatore   
  Vendim i ERE, Nr.153, Dt.Aktit:07.12.2011, Dt.Miratimit:07.12.2011, Flet.Zyrtare Nr.184, Faqe:10275    Përmbajtja ( HTML  )
 
    Pėr pėrcaktimin e tarifės sė prodhimit tė energjisė elektrike nga “Hec Ulėz Shkopet” sh.a. pėr periudhėn e tretė rregullatore   
  Vendim i ERE, Nr.154, Dt.Aktit:07.12.2011, Dt.Miratimit:07.12.2011, Flet.Zyrtare Nr.184, Faqe:10276    Përmbajtja ( HTML  )
 
© 2020 INTECH+ sh.p.k. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.