Viti i Fletores Zyrtare: 2001 | 2002 | 2003 | 2004 | 2005 | 2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020
Nr.Fletores Zyrtare:
Aktet e Fletores Zyrtare - Nr.154, viti 2007
    Pėr zbatimin e vendimit tė Kėshillit tė Ministrave nr. 704, datė 11.10.2006 "Pėr kriteret e vlerėsimit tė pronės shtetėrore qė privatizohet, si dhe procedura e shitjes"   
  Udhėzim, Nr.1, Dt.Aktit:27.02.2006, Dt.Miratimit:27.02.2006, Flet.Zyrtare Nr.154, Faqe:6211    Përmbajtja ( HTML  - DOC )
 
    Pėr ndryshime dhe shtesa nė udhėzimin nr. 106, datė 1.7.2003 tė ish-Ministrisė sė Ekonomisė, pėr zbatimin e vendimit tė Kėshillit tė Ministrave nr. 230, datė 4.4.1998 "Pėr privatizimin e pjesėve tė kapitalit tė zotėruar nga shteti nė shoqėritė me kapital tė pėrbashkėt"   
  Udhėzim, Nr.923, Dt.Aktit:26.12.2006, Dt.Miratimit:26.12.2006, Flet.Zyrtare Nr.154, Faqe:6214    Përmbajtja ( HTML  )
 
© 2020 INTECH+ sh.p.k. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.