Viti i Fletores Zyrtare: 2001 | 2002 | 2003 | 2004 | 2005 | 2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020
Nr.Fletores Zyrtare:
Aktet e Fletores Zyrtare - Nr.109, viti 2006
    Pėr disa ndryshime dhe shtesa nė vendimin nr. 134, datė 18.2.2005 tė Kėshillit tė Ministrave "Pėr ngritjen e sekretariatit tė Komitetit Koordinues tė Ministerialit tė Mbrojtjes sė Europės Juglindore (SEDM-CC) dhe tė Komitetit Drejtues Politiko-Ushtarak tė forcės paqeruajtėse shumėkombėshe tė Europės Juglindore (PMSC/MPFSEE)nė Shqipėri"   
  Vendim i KM, Nr.845, Dt.Aktit:16.11.2005, Dt.Miratimit:16.11.2005, Flet.Zyrtare Nr.109, Faqe:3423    Përmbajtja ( HTML  )
 
    Pėr shpalljen tė vdekur tė shtetasve Ndue Sana, Artan Sagrini, Ermira Nilaj, Gjin Grishaj, Kreshnik Bjeshka, Bude Dizdari, Ardian Xhilaj dhe Marjana Narkaj.   
  Kėrkesė, Nr.36, Dt.Aktit:24.01.2006, Dt.Miratimit:24.01.2006, Flet.Zyrtare Nr.109, Faqe:3424    Përmbajtja ( HTML  )
 
© 2020 INTECH+ sh.p.k. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.