Viti i Fletores Zyrtare: 2001 | 2002 | 2003 | 2004 | 2005 | 2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020
Nr.Fletores Zyrtare:
Aktet e Fletores Zyrtare - Nr.111, viti 2005
    Pėr listėn e dokumenteve tė llogaridhėnies sė detyruar vjetore e periodike tė shoqėrive tė sigurimit e risigurimit.   
  Udhėzim, Nr.1, Dt.Aktit:22.12.2004, Dt.Miratimit:22.12.2004, Flet.Zyrtare Nr.111, Faqe:7235    Përmbajtja ( HTML  - DOC )  Ndryshime
 
    Mbi bazat, metodat e llogaritjes si dhe menyrat e mbajtjes se provigjoneve teknike te sigurimeve te jojetes.   
  Rregullore, Nr.2, Dt.Aktit:22.12.2004, Dt.Miratimit:22.12.2004, Flet.Zyrtare Nr.111, Faqe:7293    Përmbajtja ( HTML  - DOC )
 
    Mbi bazat, metodat e llogaritjes si dhe mėnyrat e mbajtjes sė provigjoneve matematike.   
  Rregullore, Nr.3, Dt.Aktit:22.12.2004, Dt.Miratimit:22.12.2004, Flet.Zyrtare Nr.111, Faqe:7308    Përmbajtja ( HTML  - DOC )
 
© 2020 INTECH+ sh.p.k. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.