Viti i Fletores Zyrtare: 2000 | 2001 | 2002 | 2003 | 2004 | 2005 | 2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019
Nr.Fletores Zyrtare:
Aktet e Fletores Zyrtare - Nr.50, viti 2001
    Pėr krijimin e Policisė Financiare.   
  Ligj, Nr.8720, Dt.Aktit:26.12.2000, Dt.Miratimit:26.12.2000, Flet.Zyrtare Nr.50, Faqe:2153    Përmbajtja ( HTML  - DOC )  Ndryshime
 
    Pėr aderimin e Republikės sė Shqipėrisė nė "Konventėn e Kombeve tė Bashkuara kundėr trafikut tė paligjshėm tė drogave narkotike dhe tė lėndėve psikotrope".   
  Ligj, Nr.8722, Dt.Aktit:26.12.2000, Dt.Miratimit:26.12.2000, Flet.Zyrtare Nr.50, Faqe:2156    Përmbajtja ( HTML  - DOC )
 
    Pėr aderimin e Republikės sė Shqipėrisė nė "Konventėn e vetme mbi drogat narkotike, e ndryshuar nga protokolli i vitit 1972 pėr ndryshimin e konventės sė vetme mbi drogat narkotike, 1961".   
  Ligj, Nr.8723, Dt.Aktit:26.12.2000, Dt.Miratimit:26.12.2000, Flet.Zyrtare Nr.50, Faqe:2190    Përmbajtja ( HTML  - DOC )
 
    Pėr ratifikimin e "Konventės Europiane pėr mbikėqyrjen e personave tė dėnuar ose tė liruar me kusht".   
  Ligj, Nr.8724, Dt.Aktit:26.12.2000, Dt.Miratimit:26.12.2000, Flet.Zyrtare Nr.50, Faqe:2234    Përmbajtja ( HTML  - DOC )
 
    Shpallje kerkese per shpronesim.   
  Kėrkesė, Nr.3, Dt.Aktit:25.01.2001, Dt.Miratimit:25.01.2001, Flet.Zyrtare Nr.50, Faqe:2243    Përmbajtja ( HTML  - DOC )
 
© 2017 INTECH+ sh.p.k. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.