Viti i Fletores Zyrtare: 2000 | 2001 | 2002 | 2003 | 2004 | 2005 | 2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019
Nr.Fletores Zyrtare:
Aktet e Fletores Zyrtare - Nr.38, viti 2000
    Pėr pėrcaktimin e formės dhe strukturės sė formulės sė privatizimit tė shoqėrisė anonime "ALBKROM".   
  Ligj, Nr.8562, Dt.Aktit:22.12.1999, Dt.Miratimit:22.12.1999, Flet.Zyrtare Nr.38, Faqe:1539    Përmbajtja ( HTML  - DOC )
 
    Pėr pėrcaktimin e formės dhe formulės sė privatizimit tė Bankės sė Kursimeve,SH.A.   
  Ligj, Nr.8563, Dt.Aktit:22.12.1999, Dt.Miratimit:22.12.1999, Flet.Zyrtare Nr.38, Faqe:1541    Përmbajtja ( HTML  - DOC )  Ndryshime
 
    Pėr ratifikimin e marrėveshjes "Pėr programin e harmonizimt dhe tė integrimit tė kontrollit tė Trafikut Ajror Europian (EATCHIP)" dhe "Pėr zbatimin e masave tė menaxhimit tė drejtimit tė Trafikut Ajror nga Njėsia e Menaxhimit Qėndror tė Drejtimit tė Fluksit (CFMU)",ndėrmjet Republikės sė Shqipėrisė dhe Organizatės Europiane pėr Sigurinė e Navigimit Ajror (Eurocontrol).   
  Ligj, Nr.8564, Dt.Aktit:22.12.1999, Dt.Miratimit:22.12.1999, Flet.Zyrtare Nr.38, Faqe:1543    Përmbajtja ( HTML  - DOC )
 
    Pėr miratimin e marrėveshjes sė koncesionit tė formės "BOT" nė industrinė e bakrit, ndėrmjet Ministrisė sė Ekonomisė Publike dhe Privatizimit dhe Shoqėrisė tė sė Drejtės tė Shtetit Utah tė Shteteve tė Bashkuara tė Amerikės "The Metal Research Group Corp",si dhe dhėnies sė disa stimujve dhe garancive pėr koncesionarin e kėsaj marrėveshjeje.   
  Ligj, Nr.8565, Dt.Aktit:22.12.1999, Dt.Miratimit:22.12.1999, Flet.Zyrtare Nr.38, Faqe:1552    Përmbajtja ( HTML  - DOC )
 
© 2017 INTECH+ sh.p.k. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.