Viti i Fletores Zyrtare: 2002 | 2003 | 2004 | 2005 | 2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021
Nr.Fletores Zyrtare:
Aktet e Fletores Zyrtare - Nr.202, viti 2020
    Pėr disa ndryshime dhe shtesa nė ligjin nr. 10440, datė 7.7.2011, “Pėr vlerėsimin e ndikimit nė mjedis”, tė ndryshuar   
  Ligj, Nr.128/2020, Dt.Aktit:22.10.2020, Dt.Miratimit:22.10.2020, Flet.Zyrtare Nr.202, Faqe:14353    Përmbajtja ( HTML  )
 
    Pėr disa shtesa dhe ndryshime nė ligjin nr. 10242, datė 25.2.2010, “Pėr Institutin e Studimeve pėr Krimet dhe Pasojat e Komunizmit nė Shqipėri”   
  Ligj, Nr.129/2020, Dt.Aktit:22.10.2020, Dt.Miratimit:22.10.2020, Flet.Zyrtare Nr.202, Faqe:14358    Përmbajtja ( HTML  )
 
    Pėr dhėnie tė shtetėsisė shqiptare   
  Dekret, Nr.11824, Dt.Aktit:10.11.2020, Dt.Miratimit:10.11.2020, Flet.Zyrtare Nr.202, Faqe:14359    Përmbajtja ( HTML  )
 
    Pėr njė shtesė fondi nė buxhetin e vitit 2020, miratuar pėr Gjykatėn e Lartė   
  Vendim i KM, Nr.890, Dt.Aktit:21.10.2020, Dt.Miratimit:21.10.2020, Flet.Zyrtare Nr.202, Faqe:14359    Përmbajtja ( HTML  )
 
    Pėr njė shtesė fondi nė buxhetin e vitit 2020 pėr bashkitė Patos dhe Roskovec, pėr dėmshpėrblimet e familjeve, banesat e tė cilėve janė dėmtuar nga lėkundjet e tokės   
  Vendim i KM, Nr.911, Dt.Aktit:04.11.2020, Dt.Miratimit:04.11.2020, Flet.Zyrtare Nr.202, Faqe:14360    Përmbajtja ( HTML  )
 
    Pėr caktimin e masave zbatuese pėr produkte tė caktuara nė udhėzimin nr. 23, datė 25.11.2010, “Pėr kėrkesat specifike tė higjienės pėr mishin dhe produktet e mishit, duke pėrfshirė produktet e mishit, mishin e grirė dhe mishin e ndarė nė mėnyrė mekanike”, udhėzimin nr. 25, datė 25.11.2010 “Pėr kushtet higjienike dhe kontrollet pėr molusqet e gjalla dhe bivalvore, peshkun dhe produktet e peshkimit”, dhe udhėzimin nr. 5, datė 25.3.2011, “Pėr kėrkesat specifike tė higjienės pėr stabilimentet e prodhimit, grumbullimit dhe pėrpunimit tė qumėshtit dhe produkteve me bazė qumėshti”   
  Udhėzim, Nr.14, Dt.Aktit:11.11.2020, Dt.Miratimit:11.11.2020, Flet.Zyrtare Nr.202, Faqe:14377    Përmbajtja ( HTML  )
 
    Pėr mėnyrėn e administrimit dhe tė mirėmbajtjes sė banesave tė specializuara.   
  Udhėzim, Nr.40, Dt.Aktit:23.10.2020, Dt.Miratimit:23.10.2020, Flet.Zyrtare Nr.202, Faqe:14380    Përmbajtja ( HTML  )
 
    Pėr miratimin ose refuzimin e kėrkesave pėr zhvillimin e panaireve, ekspozitave, shfaqjeve tė cirkut lėvizės dhe zooparqeve lėvizėse tė kafshėve nė territorin e Republikės sė Shqipėrisė   
  Udhėzim, Nr.466, Dt.Aktit:11.11.2020, Dt.Miratimit:11.11.2020, Flet.Zyrtare Nr.202, Faqe:14383    Përmbajtja ( HTML  )
 
    Mbi kėrkesėn pėr rishikimin e vendimit tė Bordit tė ERE-s nr. 146, datė 10.9.2020, “Mbi licencimin e shoqėrisė “Seka Hydropower” sh.p.k., nė veprimtarinė e prodhimit tė energjisė elektrike nga HEC-et “Sekė”, me kapacitet tė instaluar 12667 kw dhe “Zais”, me kapacitet tė instaluar 2295 kw, me kapacitet total tė instaluar 14962 kw   
  Vendim i ERE, Nr.168, Dt.Aktit:02.11.2020, Dt.Miratimit:02.11.2020, Flet.Zyrtare Nr.202, Faqe:14385    Përmbajtja ( HTML  )
 
    Mbi kėrkesėn e OST sh.a. pėr shqyrtimin e planit tė investimeve pėr vitin 2020 dhe atė tė pėrditėsuar dhjetėvjeēar, 2015–2025, tė zhvillimit tė rrjetit tė transmetimit tė shoqėrisė OST sh.a   
  Vendim i ERE, Nr.169, Dt.Aktit:03.11.2020, Dt.Miratimit:03.11.2020, Flet.Zyrtare Nr.202, Faqe:14386    Përmbajtja ( HTML  )
 
    Mbi kėrkesėn e FSHU sh.a., pėr disa ndryshime nė “Kontratėn tip pėr shitblerjen e energjisė elektrike ndėrmjet shoqėrisė sė prodhimit tė energjisė elektrike/KESH sh.a., aksionet e sė cilės kontrollohen plotėsisht ose pjesėrisht nga shteti dhe furnizuesi i shėrbimit universal/FSHU sh.a., pėr furnizimin e klientėve fundorė”   
  Vendim i ERE, Nr.170, Dt.Aktit:04.11.2020, Dt.Miratimit:04.11.2020, Flet.Zyrtare Nr.202, Faqe:14390    Përmbajtja ( HTML  )
 
    Mbi llogaritjen e pagesave rregullatore pėr vitin 2020   
  Vendim i ERE, Nr.171, Dt.Aktit:04.11.2020, Dt.Miratimit:04.11.2020, Flet.Zyrtare Nr.202, Faqe:14393    Përmbajtja ( HTML  )
 
    Mbi fillimin e procedurės pėr rinovimin e licencės sė shoqėrisė “Energia Gas and Power Albania” sh.p.k. nr. 322, seria F15, nė veprimtarinė e furnizimit tė energjisė elektrike, tė miratuar me vendimin e Bordit tė Komisionerėve tė ERE-s, nr. 159, datė 28.12.2015.   
  Vendim i ERE, Nr.172, Dt.Aktit:04.11.2020, Dt.Miratimit:04.11.2020, Flet.Zyrtare Nr.202, Faqe:14401    Përmbajtja ( HTML  )
 
    Mbi rinovimin e licencės sė shoqėrisė “Lengarica & Energy” sh.p.k.. nr. 306, seria FK15, nė veprimtarinė e furnizimit tė energjisė elektrike, tė miratuar me vendimin e Bordit tė Komisionerėve tė ERE-s, nr. 105, datė 18.8.2015   
  Vendim i ERE, Nr.173, Dt.Aktit:04.11.2020, Dt.Miratimit:04.11.2020, Flet.Zyrtare Nr.202, Faqe:14402    Përmbajtja ( HTML  )
 
    Mbi licencimin e shoqėrisė “Tirana Energji” sh.p.k., nė veprimtarinė e tregtimit tė energjisė elektrike   
  Vendim i ERE, Nr.174, Dt.Aktit:04.11.2020, Dt.Miratimit:04.11.2020, Flet.Zyrtare Nr.202, Faqe:14403    Përmbajtja ( HTML  )
 
    Mbi licencimin e shoqėrisė “Tirana Energji” sh.p.k., nė veprimtarinė e prodhimit tė energjisė elektrike nga HEC “Mali”, me kapacitet tė instaluar 1490 kw   
  Vendim i ERE, Nr.175, Dt.Aktit:04.11.2020, Dt.Miratimit:04.11.2020, Flet.Zyrtare Nr.202, Faqe:14404    Përmbajtja ( HTML  )
 
    Mbi licencimin e shoqėrisė “Koka & Ergi Energy Stavec” sh.p.k., nė veprimtarinė e prodhimit tė energjisė elektrike nga HEC “Stavec”, me kapacitet tė instaluar 6520 kw   
  Vendim i ERE, Nr.176, Dt.Aktit:04.11.2020, Dt.Miratimit:04.11.2020, Flet.Zyrtare Nr.202, Faqe:14406    Përmbajtja ( HTML  )
 
    Mbi kėrkesėn e shoqėrisė “Mobigas Alba” sh.p.k., pėr t’u tėrhequr nga aplikimi pėr t’u licencuar nė veprimtarinė e tregtimit tė gazit natyror (shitje me shumicė)   
  Vendim i ERE, Nr.177, Dt.Aktit:01.11.2020, Dt.Miratimit:01.11.2020, Flet.Zyrtare Nr.202, Faqe:14408    Përmbajtja ( HTML  )
 
    Mbi fillimin e procedurės pėr shqyrtimin e kėrkesės sė FTL sh.a., pėr disa ndryshime nė “Rregulloren pėr procedurat e blerjes sė energjisė elektrike pėr mbulimin e humbjeve nė rrjetet e shpėrndarjes dhe tė transmetimit dhe pėr blerjen dhe shitjen e energjisė elektrike pėr tė siguruar pėrmbushjen e detyrimeve tė shėrbimit publik”, miratuar me vendimin nr. 103/2016 tė Bordit tė Entit Rregullator tė Energjisė   
  Vendim i ERE, Nr.178, Dt.Aktit:04.11.2020, Dt.Miratimit:04.11.2020, Flet.Zyrtare Nr.202, Faqe:14409    Përmbajtja ( HTML  )
 
    Pėr shpronėsimin, pėr interes publik, tė pronarėve tė pasurive tė paluajtshme, pronė private, qė preken nga problematikat e shkaktuara nga rrėshqitjet nė segmentin rrugor “Milot–Morinė”   
  Kėrkesė, Nr.5055/7, Dt.Aktit:16.11.2020, Dt.Miratimit:16.11.2020, Flet.Zyrtare Nr.202, Faqe:14411    Përmbajtja ( HTML  )
 
    Mbi kėrkesėn e shoqėrisė “Albgaz” sh.a., pėr shtyrje tė afatit tė vendimmarrjes finale tė Bordit tė ERE-s   
  Vendim i ERE, Nr.179, Dt.Aktit:04.11.2020, Dt.Miratimit:04.11.2020, Flet.Zyrtare Nr.202, Faqe:14411    Përmbajtja ( HTML  )
 
© 2020 INTECH+ sh.p.k. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.