Aktet ligjore më të klikuara  
Pėr pėrcaktimin e rregullave dhe masės sė shpėrblimit tė informatorėve tė jashtėm, si dhe procedurės dhe masės sė shpenzimeve pėr blerje mallrash apo shėrbimesh nė subjektet tatimpaguese nė kuadėr tė nismės kundėr informalitetit
Udhėzim, Nr.32, Date: 04.12.2015, Dt.Miratimit: 04.12.2015, Flet.Zyrtare Nr.209, Faqe:13909DOC )  
 
Pėr pėrcaktimin e rregullave dhe masės sė shpėrblimit tė informatorėve tė jashtėm, si dhe procedurės dhe masės sė shpenzimeve pėr blerje mallrash apo shėrbimesh nė subjektet tatimpaguese nė kuadėr tė nismės kundėr informalitetit
Vendim i KM, Nr.961, Date: 02.12.2015, Dt.Miratimit: 02.12.2015, Flet.Zyrtare Nr.210, Faqe:13927DOC )   Ndryshime
Akt i shfuqizuar!
 
Pėr disa ndryshime nė numrin e punonjėsve buxhetorė, pėr vitin 2015
Vendim i KM, Nr.967, Date: 02.12.2015, Dt.Miratimit: 02.12.2015, Flet.Zyrtare Nr.210, Faqe:13946DOC )  
 
Pėr mbulimin e shpenzimeve tė mjekimit tė z. Gjergj Filipi
Vendim i KM, Nr.976, Date: 02.12.2015, Dt.Miratimit: 02.12.2015, Flet.Zyrtare Nr.210, Faqe:13961DOC )  
 
Pėr disa shtesa dhe ndryshime nė udhėzimin nr. 24, datė 2.9.2008 “Pėr procedurat tatimore nė Republikėn e Shqipėrisė”, tė ndryshuar
Udhėzim, Nr.31, Date: 27.11.2015, Dt.Miratimit: 27.11.2015, Flet.Zyrtare Nr.205, Faqe:13298DOC )  
 
Pėr auditimin e brendshėm nė sektorin publik
Ligj, Nr.114/2015, Date: 22.10.2015, Dt.Miratimit: 22.10.2015, Flet.Zyrtare Nr.195, Faqe:12897DOC )  
 
Pėr disa ndryshime dhe shtesa nė ligjin nr. 9920, datė 19.5.2008, “Pėr procedurat tatimore nė Republikėn e Shqipėrisė”, tė ndryshuar
Ligj, Nr.99/2015, Date: 23.09.2015, Dt.Miratimit: 23.09.2015, Flet.Zyrtare Nr.187, Faqe:12507DOC )  
 
Pėr turizmin
Ligj, Nr.93/2015, Date: 27.07.2015, Dt.Miratimit: 27.07.2015, Flet.Zyrtare Nr.164, Faqe:11491DOC )   Ndryshime
 
Pėr disa shtesa nė ligjin nr.22/2014 “Pėr dhėnie amnistie”
Ligj, Nr.92/2015, Date: 23.07.2015, Dt.Miratimit: 23.07.2015, Flet.Zyrtare Nr.144, Faqe:10797DOC )  
 
Pėr arsimin e lartė dhe kėrkimin shkencor nė institucionet e arsimit tė lartė nė Republikėn e Shqipėrisė
Ligj, Nr.80/2015, Date: 22.07.2015, Dt.Miratimit: 22.07.2015, Flet.Zyrtare Nr.164, Faqe:11449DOC )  
 
Pėr disa ndryshime dhe shtesa nė ligjin nr. 125/2013 “Pėr koncesionet dhe partneritetin publik privat”, tė ndryshuar
Ligj, Nr.77/2015, Date: 16.07.2015, Dt.Miratimit: 16.07.2015, Flet.Zyrtare Nr.132, Faqe:6762DOC )  
 
Pėr investimet strategjike nė Republikėn e Shqipėrisė
Ligj, Nr.55/2015, Date: 28.05.2015, Dt.Miratimit: 28.05.2015, Flet.Zyrtare Nr.113, Faqe:6005DOC )   Ndryshime
 
Pėr miratimin e Planit Kombėtar pėr Integrimin Evropian 2015 – 2020
Vendim i KM, Nr.404, Date: 13.05.2015, Dt.Miratimit: 13.05.2015, Flet.Zyrtare Nr.81, Faqe:3407DOC )   Ndryshime
Akt i shfuqizuar!
 
Pėr miratimin e rregullores sė zhvillimit tė territorit
Vendim i KM, Nr.408, Date: 13.05.2015, Dt.Miratimit: 13.05.2015, Flet.Zyrtare Nr.80, Faqe:3571DOC )   Ndryshime
 
Pėr njė ndryshim nė vendimin nr. 511, datė 24.10.2002, tė Kėshillit tė Ministrave, “Pėr kohėzgjatjen e punės dhe tė pushimit nė institucionet shtetėrore”, tė ndryshuar
Vendim i KM, Nr.286, Date: 02.04.2015, Dt.Miratimit: 02.04.2015, Flet.Zyrtare Nr.49, Faqe:2126DOC )  
 
Pėr disa ndryshime dhe shtesa nė ligjin nr. 8652, datė 31.7.2000, “Pėr organizimin dhe funksionimin e qeverisjes vendore”, tė ndryshuar
Ligj, Nr.30/2015, Date: 02.04.2015, Dt.Miratimit: 02.04.2015, Flet.Zyrtare Nr.51, Faqe:2167DOC )  
 
Pėr funksionimin e shėrbimit privat tė sigurisė fizike
Udhėzim, Nr.157, Date: 01.04.2015, Dt.Miratimit: 01.04.2015, Flet.Zyrtare Nr.57, Faqe:2520DOC )   Ndryshime
Akt i shfuqizuar!
 
Pėr disa ndryshime dhe shtesa nė ligjin nr.10081, datė 23.2.2009, “Pėr licencat, autorizimet dhe lejet nė Republikėn e Shqipėrisė”
Ligj, Nr.6/2015, Date: 12.02.2015, Dt.Miratimit: 12.02.2015, Flet.Zyrtare Nr.31, Faqe:1399DOC )  
 
Pėr kontributet e detyrueshme dhe pėrfitimet nga sistemi i sigurimeve shoqėrore dhe sigurimi i kujdesit shėndetėsor
Vendim i KM, Nr.77, Date: 28.01.2015, Dt.Miratimit: 28.01.2015, Flet.Zyrtare Nr.9, Faqe:211DOC )   Ndryshime
 
Pėr njė ndryshim nė vendimin nr. 241, datė 31.3.2011, tė Kėshillit tė Ministrave, “Pėr kryerjen, nga “Posta shqiptare” sh.a., tė shėrbimeve postare, financiare dhe shėrbimeve tė tjera, qė janė nė pėrputhje me veprimtarinė e kėsaj poste, pėr institucionet e qeverisjes qendrore e vendore, institucionet e tjera publike, si dhe shoqėritė tregtare me kapital shtetėror”
Vendim i KM, Nr.81, Date: 28.01.2015, Dt.Miratimit: 28.01.2015, Flet.Zyrtare Nr.11, Faqe:376DOC )  
 
Pėr disa shtesa dhe ndryshime nė vendimin nr. 612, datė 5.9.2012, tė Kėshillit tė Ministrave, “Pėr dispozitat zbatuese tė ligjit “Pėr akcizat”, tė ndryshuar”
Vendim i KM, Nr.30, Date: 14.01.2015, Dt.Miratimit: 14.01.2015, Flet.Zyrtare Nr.4, Faqe:74DOC )  
 
Pėr miratimin e rregullave tė prokurimit publik
Vendim i KM, Nr.914, Date: 29.12.2014, Dt.Miratimit: 29.12.2014, Flet.Zyrtare Nr.208, Faqe:12558DOC )   Ndryshime
 
Pėr disa ndryshime dhe shtesa nė ligjin nr. 9780, datė 16.7.2007, “Pėr inspektimin e ndėrtimit”, tė ndryshuar
Ligj, Nr.183/2014, Date: 24.12.2014, Dt.Miratimit: 24.12.2014, Flet.Zyrtare Nr.214, Faqe:12813DOC )  
 
Pėr disa ndryshime dhe shtesa nė ligjin nr. 8378, datė 22.7.1998, “Kodi Rrugor i Republikės sė Shqipėrisė”, tė ndryshuar
Ligj, Nr.175/2014, Date: 18.12.2014, Dt.Miratimit: 18.12.2014, Flet.Zyrtare Nr.203, Faqe:12210DOC )  
 
Pėr disa ndryshime nė ligjin nr. 7895, datė 27.1.1995, “Kodi Penal i Republikės sė Shqipėrisė”, tė ndryshuar
Ligj, Nr.176/2014, Date: 18.12.2014, Dt.Miratimit: 18.12.2014, Flet.Zyrtare Nr.211, Faqe:12726DOC )  
 
Pėr disa ndryshime dhe shtesa nė ligjin nr. 152/2013 “Pėr nėpunėsin civil”
Ligj, Nr.178/2014, Date: 18.12.2014, Dt.Miratimit: 18.12.2014, Flet.Zyrtare Nr.211, Faqe:12727DOC )  
 
Pėr miratimin e Strategjisė Sektoriale pėr Menaxhimin e Financave Publike 2014-2020
Vendim i KM, Nr.908, Date: 17.12.2014, Dt.Miratimit: 17.12.2014, Flet.Zyrtare Nr.204, Faqe:12233DOC )   Ndryshime
Akt i shfuqizuar!
 
Pėr disa ndryshime dhe shtesa nė ligjin nr. 9920, datė 19.5.2008, “Pėr procedurat tatimore nė Republikėn e Shqipėrisė”, tė ndryshuar
Ligj, Nr.164/2014, Date: 04.12.2014, Dt.Miratimit: 04.12.2014, Flet.Zyrtare Nr.198, Faqe:11074DOC )  
 
Pėr disa shtesa dhe ndryshime nė ligjin nr. 8438, datė 28.12.1998, “Pėr tatimin mbi tė ardhurat”, tė ndryshuar
Ligj, Nr.156/2014, Date: 27.11.2014, Dt.Miratimit: 27.11.2014, Flet.Zyrtare Nr.195, Faqe:10900DOC )  
 
Pėr buxhetin e vitit 2015
Ligj, Nr.160/2014, Date: 27.11.2014, Dt.Miratimit: 27.11.2014, Flet.Zyrtare Nr.195, Faqe:10912DOC )   Ndryshime
 
Pėr disa shtesa dhe ndryshime nė udhėzimin nr. 30, datė 27.12.2011 “Pėr menaxhimin e aktiveve nė njėsitė e sektorit publik”
Udhėzim, Nr.20, Date: 17.11.2014, Dt.Miratimit: 17.11.2014, Flet.Zyrtare Nr.181, Faqe:8342DOC )  
 
Pėr licencimin profesional tė individėve dhe subjekteve juridike qė do tė ushtrojnė veprimtari nė fushėn e studimit e tė projektimit nė ndėrtim dhe mbikėqyrjes e kolaudimit tė punimeve tė zbatimit nė ndėrtim
Vendim i KM, Nr.759, Date: 12.11.2014, Dt.Miratimit: 12.11.2014, Flet.Zyrtare Nr.181, Faqe:9322DOC )   Ndryshime
 
Pėr disa shtesa dhe ndryshime nė ligjin nr. 9901, datė 14.4.2008, “Pėr tregtarėt dhe shoqėritė tregtare”, tė ndryshuar
Ligj, Nr.129/2014, Date: 02.10.2014, Dt.Miratimit: 02.10.2014, Flet.Zyrtare Nr.163, Faqe:8255DOC )  
 
Pėr tė drejtėn e informimit
Ligj, Nr.119/2014, Date: 18.09.2014, Dt.Miratimit: 18.09.2014, Flet.Zyrtare Nr.160, Faqe:8169DOC )  
 
Pėr disa ndryshime dhe shtesa nė ligjin nr. 49/2012, “Pėr organizimin dhe funksionimin e gjykatave administrative dhe gjykimin e mosmarrėveshjeve administrative”
Ligj, Nr.100/2014, Date: 31.07.2014, Dt.Miratimit: 31.07.2014, Flet.Zyrtare Nr.137, Faqe:6282DOC )  
 
Pėr disa ndryshime dhe shtesa nė ligjin nr. 7703, datė 11.5.1993, “Pėr sigurimet shoqėrore nė Republikėn e Shqipėrisė”, tė ndryshuar
Ligj, Nr.104/2014, Date: 31.07.2014, Dt.Miratimit: 31.07.2014, Flet.Zyrtare Nr.137, Faqe:6304DOC )  
 
Pėr barnat dhe shėrbimin farmaceutik1
Ligj, Nr.105/2014, Date: 31.07.2014, Dt.Miratimit: 31.07.2014, Flet.Zyrtare Nr.132, Faqe:6022DOC )   Ndryshime
 
Pėr planifikimin dhe zhvillimin e territorit
Ligj, Nr.107/2014, Date: 31.07.2014, Dt.Miratimit: 31.07.2014, Flet.Zyrtare Nr.137, Faqe:6315DOC )   Ndryshime
 
Pėr Policinė e Shtetit
Ligj, Nr.108/2014, Date: 31.07.2014, Dt.Miratimit: 31.07.2014, Flet.Zyrtare Nr.137, Faqe:6336DOC )   Ndryshime
 
Pėr disa shtesa dhe ndryshime nė ligjin nr. 7895, datė 27.1.1995, “Kodi Penal i Republikės sė Shqipėrisė”, tė ndryshuar
Ligj, Nr.98/2014, Date: 31.07.2014, Dt.Miratimit: 31.07.2014, Flet.Zyrtare Nr.132, Faqe:6020DOC )  
 
Pėr pėrfshirjen dhe aksesueshmėrinė e personave me aftėsi tė kufizuara
Ligj, Nr.93/2014, Date: 24.07.2014, Dt.Miratimit: 24.07.2014, Flet.Zyrtare Nr.135, Faqe:6159DOC )  
 
Pėr miratimin e tarifave tė lejeve tė mjedisit
Vendim i KM, Nr.417, Date: 25.06.2014, Dt.Miratimit: 25.06.2014, Flet.Zyrtare Nr.103, Faqe:3959
 
Pėr disa ndryshime dhe shtesa nė ligjin nr. 9482, datė 3.4.2006, “Pėr legalizimin, urbanizimin dhe integrimin e ndėrtimeve pa leje”, tė ndryshuar
Ligj, Nr.50/2014, Date: 15.05.2014, Dt.Miratimit: 15.05.2014, Flet.Zyrtare Nr.87, Faqe:3529DOC )  
 
Pėr ekzekutimin e detyrimeve mbi shumat e llogarive nė bankė
Udhėzim, Nr.2, Date: 27.03.2014, Dt.Miratimit: 27.03.2014, Flet.Zyrtare Nr.49, Faqe:2005
 
Pėr transferimin e pėrhershėm dhe tė pėrkohshėm tė nėpunėsve civilė, pezullimin dhe lirimin nga shėrbimi civil
Vendim i KM, Nr.171, Date: 26.03.2014, Dt.Miratimit: 26.03.2014, Flet.Zyrtare Nr.42, Faqe:1036  Ndryshime
Akt i shfuqizuar!
 
Pėr dhėnie amnistie
Ligj, Nr.22/2014, Date: 10.03.2014, Dt.Miratimit: 10.03.2014, Flet.Zyrtare Nr.38, Faqe:949
 
Pėr vlerėsimin e rezultateve nė punė tė nėpunėsve civilė
Vendim i KM, Nr.109, Date: 26.02.2014, Dt.Miratimit: 26.02.2014, Flet.Zyrtare Nr.28, Faqe:675DOC )   Ndryshime
 
Pėr disa ndryshime dhe shtesa nė vendimin nr. 555, datė 11.8.2011 tė Kėshillit tė Ministrave “Pėr miratimin e strukturės dhe tė niveleve tė pagave tė punonjėsve me arsim tė lartė nė sistemin e Ministrisė sė Shėndetėsisė dhe Spitalin Ushtarak Qendror Universitar, nė sistemin e Ministrisė sė Mbrojtjes, tė punonjėsve tė infermieristikės nė sistemin e Ministrisė sė Shėndetėsisė e Ministrisė sė Mbrojtjes, si dhe pėr trajtimin e mjekėve nė strukturat e Forcave tė Armatosura”, tė ndryshuar
Vendim i KM, Nr.1035, Date: 27.11.2013, Dt.Miratimit: 27.11.2013, Flet.Zyrtare Nr.191, Faqe:7916DOC )  
 
Pėr disa ndryshime nė ligjin nr. 10 160, datė 15.10.2009, “Pėr rregullimin e shėrbimit tė transportit pėr funksionarėt publikė dhe nėpunėsit civilė”
Ligj, Nr.169/2013, Date: 07.11.2013, Dt.Miratimit: 07.11.2013, Flet.Zyrtare Nr.188, Faqe:7861
 
Pėr njė ndryshim nė ligjin nr. 8116, datė 29.3.1996, “Kodi i Procedurės Civile i Republikės sė Shqipėrisė”, tė ndryshuar
Ligj, Nr.160/2013, Date: 17.10.2013, Dt.Miratimit: 17.10.2013, Flet.Zyrtare Nr.180, Faqe:7679DOC )  
 
Pėr disa ndryshime nė ligjin nr.152/2013, “Pėr nėpunėsin civil”
Aktnormativ i KM, Nr.5, Date: 30.09.2013, Dt.Miratimit: 30.09.2013, Flet.Zyrtare Nr.159, Faqe:7213
 
Pėr shfuqizimin e vendimit nr. 555, datė 27.6.2013 tė Kėshillit tė Ministrave “Pėr miratimin e rregullores pėr karakteristikat e cilėsisė dhe kriteret e natyrshmėrisė sė vajit tė ullirit dhe vajit tė bėrsive tė ullirit”
Vendim i KM, Nr.873, Date: 30.09.2013, Dt.Miratimit: 30.09.2013, Flet.Zyrtare Nr.165, Faqe:7397
 
Pėr procedurat e pranimit dhe tė regjistrimit nė ciklin e parė tė studimeve me kohė tė plotė nė institucionet publike tė arsimit tė lartė, si edhe pėr transferimin e studimeve pėr vitin akademik 2013-2014
Udhėzim, Nr.39, Date: 14.08.2013, Dt.Miratimit: 14.08.2013, Flet.Zyrtare Nr.145, Faqe:6257
 
Pėr disa ndryshime nė vendimin nr. 1619, datė 2.7.2008 tė Kėshillit tė Ministrave “Pėr klasifikimin e funksioneve, grupimin e njėsive tė qeverisjes vendore pėr efekt page dhe caktimin e kufijve tė pagave tė punonjėsve tė organeve tė qeverisjes vendore”, tė ndryshuar
Vendim i KM, Nr.586, Date: 17.07.2013, Dt.Miratimit: 17.07.2013, Flet.Zyrtare Nr.125, Faqe:5343DOC )  
 
Pėr disa shtesa dhe ndryshime nė vendimin nr. 153, datė 7.4.2000 tė Kėshillit tė Ministrave “Pėr miratimin e rregullores sė zbatimit tė Kodit Rrugor tė Republikės sė Shqipėrisė”, tė ndryshuar
Vendim i KM, Nr.543, Date: 13.06.2013, Dt.Miratimit: 13.06.2013, Flet.Zyrtare Nr.116, Faqe:5007DOC )  
 
Pėr disa shtesa e ndryshime nė udhėzimin nr. 24, datė 2.9.2008 “Pėr procedurat tatimore nė Republikėn e Shqipėrisė”
Udhėzim, Nr.17, Date: 03.06.2013, Dt.Miratimit: 03.06.2013, Flet.Zyrtare Nr.99, Faqe:4097DOC )  
 
Pėr procedurat e zbatimit tė ligjit nr. 149/2013 “Pėr miratimin e aktit normativ nr. 2, datė 2.5.2013 tė Kėshillit tė Ministrave “Pėr rivlerėsimin e pasurisė sė paluajtshme””
Udhėzim, Nr.16, Date: 31.05.2013, Dt.Miratimit: 31.05.2013, Flet.Zyrtare Nr.94, Faqe:3933DOC )  
 
Pėr disa ndryshime dhe shtesa nė ligjin nr. 9482, datė 3.4.2006 “Pėr legalizimin, urbanizimin dhe integrimin e ndėrtimeve pa leje”, tė ndryshuar
Ligj, Nr.141/2013, Date: 02.05.2013, Dt.Miratimit: 02.05.2013, Flet.Zyrtare Nr.83, Faqe:3521DOC )  
 
Pėr disa shtesa dhe ndryshime nė ligjin nr. 7895, datė 27.1.1995 “Kodi Penal i Republikės sė Shqipėrisė”, tė ndryshuar
Ligj, Nr.144/2013, Date: 02.05.2013, Dt.Miratimit: 02.05.2013, Flet.Zyrtare Nr.83, Faqe:3526DOC )  
 
Pėr njė shtesė dhe ndryshim nė ligjin nr. 10 383, datė 24.2.2011“Pėr sigurimin e detyrueshėm tė kujdesit shėndetėsor nė Republikėn e Shqipėrisė”
Ligj, Nr.126/2013, Date: 25.04.2013, Dt.Miratimit: 25.04.2013, Flet.Zyrtare Nr.76, Faqe:3293DOC )  
 
Pėr disa shtesa dhe ndryshime nė ligjin nr. 10 129, datė 11.5.2009 “Pėr gjendjen civile”, tė ndryshuar
Ligj, Nr.130/2013, Date: 25.04.2013, Dt.Miratimit: 25.04.2013, Flet.Zyrtare Nr.78, Faqe:3367DOC )  
 
Pėr disa shtesa nė ligjin nr. 9632, datė 30.10.2006 “Pėr sistemin e taksave vendore”, tė ndryshuar
Ligj, Nr.106/2013, Date: 28.03.2013, Dt.Miratimit: 28.03.2013, Flet.Zyrtare Nr.53, Faqe:2333DOC )  
 
Pėr disa ndryshime nė ligjin nr. 8438, datė 28.12.1998 “Pėr tatimin mbi tė ardhurat”, tė ndryshuar
Ligj, Nr.107/2013, Date: 28.03.2013, Dt.Miratimit: 28.03.2013, Flet.Zyrtare Nr.53, Faqe:2334DOC )  
 
Pėr disa shtesa dhe ndryshime nė ligjin nr. 8450, datė 24.2.1999 “Pėr pėrpunimin, transportimin dhe tregtimin e naftės, tė gazit dhe nėnprodukteve tė tyre”, tė ndryshuar
Ligj, Nr.12/2013, Date: 14.02.2013, Dt.Miratimit: 14.02.2013, Flet.Zyrtare Nr.29, Faqe:1185
 
Pėr disa shtesa dhe ndryshime nė ligjin nr. 9780, datė 16.7.2007 “Pėr inspektimin nė ndėrtim”, tė ndryshuar
Ligj, Nr.23/2013, Date: 14.02.2013, Dt.Miratimit: 14.02.2013, Flet.Zyrtare Nr.29, Faqe:1205DOC )  
 
Pėr organizimin dhe funksionimin e administratės shtetėrore
Ligj, Nr.90/2012, Date: 27.09.2012, Dt.Miratimit: 27.09.2012, Flet.Zyrtare Nr.135, Faqe:7695DOC )  
 
Pėr miratimin e metodologjisė pėr vlerėsimin e pronave tė paluajtshme nė Republikėn e Shqipėrisė
Vendim i KM, Nr.658, Date: 26.09.2012, Dt.Miratimit: 26.09.2012, Flet.Zyrtare Nr.141, Faqe:7866DOC )   Ndryshime
 
Pėr miratimin e tarifave tė shėrbimit tė Zyrave tė Regjistrimit tė Pasurive tė Paluajtshme
Udhėzim, Nr.5341/5, Date: 07.09.2012, Dt.Miratimit: 07.09.2012, Flet.Zyrtare Nr.137, Faqe:7779DOC )  
 
Pėr pėrfundimin e procesit tė kalimit nė pronėsi pėrfituesve tė tokės bujqėsore tė ish-ndėrmarrjeve bujqėsore
Ligj, Nr.57/2012, Date: 17.05.2012, Dt.Miratimit: 17.05.2012, Flet.Zyrtare Nr.66, Faqe:3212
 
Pėr disa shtesa dhe ndryshime nė ligjin nr. 9948, datė 7.7.2008 “Pėr shqyrtimin e vlefshmėrisė ligjore tė krijimit tė titujve tė pronėsisė mbi tokėn bujqėsore”, tė ndryshuar
Ligj, Nr.58/2012, Date: 17.05.2012, Dt.Miratimit: 17.05.2012, Flet.Zyrtare Nr.66, Faqe:3215
 
Pėr regjistrimin e pasurive tė paluajtshme
Ligj, Nr.33/2012, Date: 21.03.2012, Dt.Miratimit: 21.03.2012, Flet.Zyrtare Nr.34, Faqe:1624DOC )   Ndryshime
Akt i shfuqizuar!
 
Pėr disa shtesa dhe ndryshime nė ligjin nr. 7895, datė 27.1.1995 “Kodi Penal i Republikės sė Shqipėrisė”, tė ndryshuar
Ligj, Nr.23/2012, Date: 01.03.2012, Dt.Miratimit: 01.03.2012, Flet.Zyrtare Nr.26, Faqe:1299DOC )  
 
Pėr disa ndryshime nė udhėzimin nr. 19, datė 1.9.2011 “Pėr modalitetet e aplikimit tė pullave tė akcizės dhe pullave fiskale nė produktet e duhanit, birrės dhe alkoolit”
Udhėzim, Nr.3, Date: 21.02.2012, Dt.Miratimit: 21.02.2012, Flet.Zyrtare Nr.19, Faqe:775DOC )  
 
Pėr disa shtesa dhe ndryshime nė ligjin nr. 7850, datė 29.7.1994 “Kodi Civil i Republikės sė Shqipėrisė”, tė ndryshuar
Ligj, Nr.17/2012, Date: 16.02.2012, Dt.Miratimit: 16.02.2012, Flet.Zyrtare Nr.18, Faqe:749DOC )  
 
Pėr disa shtesa dhe ndryshime nė ligjin nr. 8402, datė 10.9.1998 “Pėr kontrollin dhe disiplinimin e punimeve tė ndėrtimit”, tė ndryshuar
Ligj, Nr.11/2012, Date: 09.02.2012, Dt.Miratimit: 09.02.2012, Flet.Zyrtare Nr.12, Faqe:540DOC )  
 
Pėr disa ndryshime nė vendimin nr.929, datė 17.11.2010 tė Kėshillit tė Ministrave “Pėr krijimin dhe pėrdorimin e fondit tė veēantė”
Vendim i KM, Nr.493, Date: 06.07.2011, Dt.Miratimit: 06.07.2011, Flet.Zyrtare Nr.114, Faqe:4492
 
Pėr inspektimin nė Republikėn e Shqipėrisė
Ligj, Nr.10433, Date: 16.06.2011, Dt.Miratimit: 16.06.2011, Flet.Zyrtare Nr.90, Faqe:3715DOC )  
 
Pėr disa ndryshime dhe shtesa nė vendimin nr.511, datė 24.10.2002 tė Kėshillit tė Ministrave “Pėr kohėzgjatjen e punės dhe tė pushimit nė institucionet shtetėrore”, tė ndryshuar
Vendim i KM, Nr.463, Date: 16.06.2011, Dt.Miratimit: 16.06.2011, Flet.Zyrtare Nr.97, Faqe:3952
 
Pėr ratifikimin e “Marrėveshjes sė huas ndėrmjet Republikės sė Shqipėrisė, pėrfaqėsuar nga Ministria e Financave dhe Ujėsjellės-Kanalizime, Pogradec, si agjenci e zbatimit tė projektit, dhe KfW Frankfurt am Main pėr financimin e programit “Mbrojtja mjedisore e liqenit tė Ohrit, kanalizimet, Pogradec III””
Ligj, Nr.10412, Date: 07.04.2011, Dt.Miratimit: 07.04.2011, Flet.Zyrtare Nr.52, Faqe:2201DOC )  
 
Pėr disa ndryshime dhe shtesa nė ligjin nr.9920, datė 19.5.2008 “Pėr procedurat tatimore nė Republikėn e Shqipėrisė”, tė ndryshuar
Ligj, Nr.10415, Date: 07.04.2011, Dt.Miratimit: 07.04.2011, Flet.Zyrtare Nr.51, Faqe:2155
 
Akuzuar: Pėr kryerjen e veprės penale “Trafikim i lėndėve narkotike, nė bashkėpunim”, parashikuar nga neni 283/a, paragrafi i dytė i Kodit Penal
Vendim i GJL, Nr.2, Date: 24.01.2011, Dt.Miratimit: 24.01.2011, Flet.Zyrtare Nr.140, Faqe:6311DOC )  
 
Pėr mbrojtjen e tė drejtave tė fėmijė
Ligj, Nr.10347, Date: 04.11.2010, Dt.Miratimit: 04.11.2010, Flet.Zyrtare Nr.158, Faqe:8287  Ndryshime
Akt i shfuqizuar!
 
Pėr shpronėsim, pėr interes publik, tė pasurive tė paluajtshme, pronė private, tokė arė dhe truall, qė preken nga ndėrtimi i segmentit rrugor “By Pass Plepa – Kavajė – Rrogozhinė”, loti 5, mbikalimi, loti 6, rrugėt dytėsore, loti 1 dhe 2, rrugėt dytėsore nga ana e hekurudhės, loti 6-12 objektet, loti 9, rrugėt dytėsor
Kėrkesė, Nr.4688/2, Date: 27.09.2010, Dt.Miratimit: 27.09.2010, Flet.Zyrtare Nr.141, Faqe:7670DOC )  
 
Pėr transferimin e rezervuarėve dhe skemave ujitėse pėrkatėse nga Ministria e Bujqėsisė, Ushqimit dhe Mbrojtjes sė Konsumatorit, nė pronėsi tė njėsive tė qeverisjes vendore dhe pėr njė ndryshim nė vendimin nr.1157, datė 25.11.2009 tė Kėshillit tė Ministrave “Pėr miratimin e listės sė inventarit tė pronave tė paluajtshme shtetėrore, tė bordeve tė kullimit, tė cilat i kalojnė nė pėrgjegjėsi administrimi Ministrisė sė Bujqėsisė, Ushqimit dhe Mbrojtjes sė Konsumatorit”
Vendim i KM, Nr.567, Date: 14.07.2010, Dt.Miratimit: 14.07.2010, Flet.Zyrtare Nr.108, Faqe:5370DOC )  
 
Pėr menaxhimin financiar dhe kontrollin
Ligj, Nr.10296, Date: 08.07.2010, Dt.Miratimit: 08.07.2010, Flet.Zyrtare Nr.97, Faqe:5152  Ndryshime
 
Pėr kundėrvajtjet administrative
Ligj, Nr.10279, Date: 20.05.2010, Dt.Miratimit: 20.05.2010, Flet.Zyrtare Nr.73, Faqe:3815
 
Pėr procedurat e pėrftimit tė shpėrblimit nga regjistrimi i fėmijėve, sipas ligjit nr.10 129, datė 11.5.2009 “Pėr gjendjen civile”
Udhėzim, Nr.116, Date: 12.04.2010, Dt.Miratimit: 12.04.2010, Flet.Zyrtare Nr.46, Faqe:1743
 
Pėr miratimin e modelit tė rregullores “Pėr furnizimin me ujė dhe pėr kanalizimet nė zonėn e shėrbimit tė ujėsjellės - kanalizimeve sh.a.”
Vendim i KM, Nr.1304, Date: 11.12.2009, Dt.Miratimit: 11.12.2009, Flet.Zyrtare Nr.198, Faqe:8749DOC )   Ndryshime
 
Pėr procedurat e certifikimit, licencimit dhe kontrollit tė veprimtarisė sė shėrbimit, tė ruajtjes dhe sigurisė fizike
Udhėzim, Nr.656, Date: 06.10.2009, Dt.Miratimit: 06.10.2009, Flet.Zyrtare Nr.147, Faqe:6592DOC )   Ndryshime
Akt i shfuqizuar!
 
Pėr sigurimin shoqėror suplementar tė ushtarakėve tė Forcave tė Armatosura, tė punonjėsve tė policisė sė shtetit, tė Gardės sė Republikės, tė Shėrbimit Informativ tė Shtetit, tė Policisė sė Burgjeve, tė Policisė sė Mbrojtjes nga Zjarri dhe tė Shpėtimit e tė punonjėsve tė Shėrbimit tė Kontrollit tė Brendshėm nė Republikėn e Shqipėrisė
Ligj, Nr.10142, Date: 15.05.2009, Dt.Miratimit: 15.05.2009, Flet.Zyrtare Nr.87, Faqe:3826  Ndryshime
 
Pėr disa ndryshime nė legjislacionin nė fuqi pėr licencat, autorizimet dhe lejet nė Republikėn e Shqipėrisė
Ligj, Nr.10137, Date: 11.05.2009, Dt.Miratimit: 11.05.2009, Flet.Zyrtare Nr.86, Faqe:3775
 
Pėr njė ndryshim dhe njė shtesė nė ligjin nr.9228,datė 29.4.2004 “Pėr kontabilitetin dhe pasqyrat financiare”, tė ndryshuar
Ligj, Nr.10110, Date: 02.04.2009, Dt.Miratimit: 02.04.2009, Flet.Zyrtare Nr.46, Faqe:2314
 
Pėr aderimin e Republikės sė Shqipėrisė nė “Marrėveshjen ndėrmjet palėve tė Traktatit tė Atlantikut tė Veriut pėr statusin e forcave tė tyre”
Ligj, Nr.10101, Date: 26.03.2009, Dt.Miratimit: 26.03.2009, Flet.Zyrtare Nr.33, Faqe:1836
 
Pėr njė shtesė nė ligjin nr. 7961, datė 12.7.1995 "Kodi i Punės i Republikės sė Shqipėrisė", tė ndryshuar
Ligj, Nr.10053, Date: 29.12.2008, Dt.Miratimit: 29.12.2008, Flet.Zyrtare Nr.205, Faqe:11075
 
Pėr disa ndryshime nė vendimin nr. 146, datė 26.2.1998 tė Kėshillit tė Ministrave "Pėr ndryshimin e tarifave tė transportit tė udhėtarėve", tė ndryshuar
Vendim i KM, Nr.66, Date: 07.02.2007, Dt.Miratimit: 07.02.2007, Flet.Zyrtare Nr.21, Faqe:355DOC )  
 
Pėr fillimin e procedurės sė ndėrtimit me koncesion, tė formės "Bot", pėr ndėrtimin e hidrocentralit tė Skavices, sipas propozimit tė pakėrkuar
Vendim i KM, Nr.299, Date: 06.05.2005, Dt.Miratimit: 06.05.2005, Flet.Zyrtare Nr.34, Faqe:1271DOC )  
 
Per disa shtesa dhe ndryshime ne ligjin nr. 8652, date 31.7.2000 "Per organizimin dhe funksionimin e qeverisjes vendore"
Ligj, Nr.9208, Date: 18.03.2004, Dt.Miratimit: 18.03.2004, Flet.Zyrtare Nr.21, Faqe:1116DOC )  
 
Pėr arkivat.
Ligj, Nr.9154, Date: 06.11.2003, Dt.Miratimit: 06.11.2003, Flet.Zyrtare Nr.100, Faqe:4311DOC )  
 
Per disa shtesa dhe ndryshime ne ligjin nr.7961, date 12.7.1995 "Kodi i Punes i Republikes se Shqiperise", ndryshuar me ligjin nr.8085, date 12.3.1996.
Ligj, Nr.9125, Date: 29.07.2003, Dt.Miratimit: 29.07.2003, Flet.Zyrtare Nr.72, Faqe:3225DOC )  
 
Kodi i Familjes
Ligj, Nr.9062, Date: 08.05.2003, Dt.Miratimit: 08.05.2003, Flet.Zyrtare Nr.49, Faqe:1907DOC )   Ndryshime
 
   
© 2020 INTECH+ sh.p.k. Tė gjitha tė drejtat janė tė rezervuara.